Az Év Virtuális Asszisztense 2023 díj

Az Év Virtuális Asszisztense-díj

A Virtuális Asszisztensek Magyarországon Egyesület minden évben pályázatot hirdet az Év Virtuális Asszisztense díjra, melyre vállalkozóként dolgozó asszisztensek pályázhatnak.

A zsűri azt vizsgálta, kinek milyen szakmai tapasztalata van és ez mennyire van összhangban az online kommunikációjával, valamint ki milyen feladatokat vállal az ügyfeleinek.

Az Év Virtuális Asszisztense 2023: Molnár Szabina, online asszisztens

Ezek alapján a nyolc tagú zsűri nekem ítélte a díjat! Hihetetlen öröm és megtiszteltetés ez, mert azt jelzi számomra, hogy a kommunikációm hiteles, tükrözi a szakmai tapasztalatomat és önazonos. Bár vállalkozóként nem rég kezdtem dolgozni, de 15+ év irodai tapasztalattal a hátam mögött sok feladatban tudom támogatni ügyfeleim vállalkozását.

Végzettségeim és tapasztalatom alapján elsősorban a szervezés, asszisztencia és adminisztráció területén vállalok feladatokat, de gyorsan tanulok és logikusan gondolkodom, amit a Mensa HungarIQa tagságom is bizonyít.

Elsősorban ügyfeleimnek köszönöm

Nagyon hálás vagyok ügyfeleim bizalmáért, akik kezdő vállalkozóként is rám bízták a vállalkozásuk háttérfeladatait, és nagyon büszke vagyok arra, hogy idén is folytatjuk a közös munkát mindenkivel!

A díjat pedig férjemnek ajánlom, akinek a támogatása nélkül nem tudnám ilyen színvonalon végezni a feladataimat egy kisgyerek mellett.

Köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekem!

Beszámoló a díjátadóról a VAME Facebook oldalán

Ez is érdekelhet

AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ INGYENES, ISMERJÜK MEG EGYMÁST EGY VIDEOBESZÉLGETÉSEN KERESZTÜL

“Az Év Virtuális Asszisztense 2023 díj” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.