ASSZISZTENCIA

Kell magyarázni, hogy ez miért jó egy vállalkozónak?

Lesz időd, energiád, kedved a fő tevékenységedhez, segíthetek a döntéselőkészítésben, ügyfélkezelésben, hatékonyabb működésben.

ISMERŐSEN HANGZIK?

elegem van, mert ...

minden az én nyakamban van. Nem tudok fejlődni, tervezni, sokszor kikapcsolni sem.

úgy érzem, hogy ...

lassan kiégek ebben a hajtásban, már egyre kevésbé motivál a vállalkozásom.

változtatnék, de ...

hogyan? A feladatokat valakinek el kell végezni, de alkalmazottat nem tudok megfizetni, nem is töltene ki a munka egy teljes állást. 

MEGTALÁLTAD A MEGOLDÁST!

Neked egy online asszisztens kell!

Aki elintézi a mindennapi feladataidat, segít a döntéselőkészítésben, leveszi a válladról a terhet egy kicsit. Akkor és annyi munkát végez helyetted, amire épp szükséged van.

Lesz időd, amit a vállalkozásod fejlesztésére fordíthatsz. Vagy a saját fejlődésedre. Vagy családra, pihenésre, sportra, kutyádra, hobbidra, bármire, ami feltölt.
Így kiegyensúlyozottabb, egészségesebb, kipihentebb, fókuszáltabb, kreatívabb lehetsz.

Milyen feladatokat vállalok?

Akik már engem választottak

Szabina vagyok, online asszisztens

Több mint 15 év irodai alkalmazotti lét után nyitottam meg online irodámat, ahol egyéni vállalkozóknak és kisvállalkozásoknak segítek a mindennapi feladataik elvégzésében. Legyen szó asszisztensi, adminisztrációs vagy szervezési feladatokról, rám bízhatod a háttérmunkákat, hogy te a fő tevékenységeddel foglalkozhass, ezáltal a vállalkozásod új lendületet vegyen.

Ha eljutottál már oda, hogy asszisztensre lenne szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot, nézzük meg, hogyan tudom támogatni a vállalkozásod!

ÁRAK

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartom.