Biztonság, bizalom

Egy vadidegenre bízni a vállalkozásod ügyeit, aki ráadásul online dolgozik, több biztonsági kérdést vet fel és bizalom nélkül elképzelhetetlen.
Hadd oszlassam el az aggályaidat az alábbi kérdésekben:

Honnan tudod, hogy mennyit dolgozom?

A munkaidőt egy időmérő alkalmazással rögzítem, ami a számlázás alapja. Egy vállalkozó nagyjából tudja, hogy az adott feladatot mennyi idő alatt lehet elvégezni, de az elején rendszeresen egyeztetünk a munka állásáról, így láthatod, milyen ütemben haladok.

Van próbaidő?

Az első hónapot szoktam annak nevezni, ez általában óradíjas elszámolással történik, és ha elégedett vagy, válthatunk csomagra, ami számodra is kedvezőbb. Ha később mégsem kéred a szolgáltatást, indoklás nélkül 30 napos határidővel bármikor felmondhatod a megállapodást.

Hogy adod át a feladatokat?

Egy nagyon részletes online konzultáció keretében, amikor minden kérdésre válaszolok, és én is sokat kérdezek. Célom, hogy egyszer alaposan megismerjem a folyamatokat, utána önállóan tudjak dolgozni, ez a te vállalkozásod érdeke is.

Adatkezelés, információbiztonság, kiberbiztonság

Adataidat a legnagyobb diszkrécióval kezelem. A szerződésünk erre is kitér, és betartom a GDPR előírásokat.
Az eszközeimhez kétlépcsős azonosítást használok, ahol csak lehet. Kizárólag privát internetkapcsolaton dolgozom, az irodai szoftvereim ugyanazok, mint egy titkárnő gépén. Ez nagyobb biztonságot jelent, mint a home office. A laptopomat kizárólag munkára használom, rendszeresen karbantartom. 

Bizalom

Mindenkinek más a bizalmi szintje, ahol pénzről van szó, ott mindenki még óvatosabb. Ezért ragaszkodom már az első alkalommal is az online videós konzultációhoz, hogy megismerjük egymást, és megnézzük, kialakul-e a szimpátia. Én alapvetően bízom az emberekben, de a vállalkozásom számomra is a megélhetésemet jelenti, így óvatos vagyok, és ezt maximálisan megértem a másik fél részéről is.

Határidők

A szerződésben a legapróbb részletekig rögzíthető, mit milyen határidővel vállalok, de a munka folyamán kiderül, milyen gyorsan dolgozom. Amennyiben kiemelten fontos a határidő betartása, a munkafolyamat során többször egyeztetünk a feladat állásáról. 

A honlapon az Ismerj meg menüben további infokat találsz rólam, a tapasztalataimról, de ha további kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kövess be Facebook vagy LinkedIn oldalaimon.

Ez is érdekelhet

AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ INGYENES, ISMERJÜK MEG EGYMÁST EGY VIDEOBESZÉLGETÉSEN KERESZTÜL

“Biztonság, bizalom” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.