Miért éri meg online asszisztenssel dolgozni?

Hogy lehet valamin spórolni, ha költséggel jár?

1) Növeled a hatékonyságod

Szakember vagyok, 15+ évnyi irodai és szervezői tapasztalatom van, így hatékonyan dolgozom. Lehet, hogy gyorsabban nálad, mert jártas vagyok a feladatban, amit kiszervezel.

A vállalkozásod sikere az én vállalkozásomat is sikeressé teszi, ezért motiváltabb vagyok egy alkalmazottnál. Nem lógok, nem tartok kávészünetet, és mivel több ügyfelem van, igyekszem minél hatékonyabban dolgozni.

2) Pénzt spórolsz

Csak az elvégzett munkáért fizetsz, ha az csak 1 óra volt, akkor annyit. Nincsenek rejtett költségek, a munkaidőt időmérő alkalmazással rögzítem, ami a számlám alapja.


Nem kell egy teljes állású titkárnőt alkalmaznod, bérét, járulékait fizetni.

Nem megyek táppénzre, szabadságra sem, hiszen bárhonnan tudok dolgozni.

Nem kell irodát, eszközöket, szoftvereket biztosítanod számomra. Saját eszközeimmel, szoftvereimmel dolgozom.

3) Időt spórolsz

Az adminisztrációval töltött időd felszabadul: fordíthatod pénztermelő munkára, családodra, sportra, hobbidra, bármire.
A sikeres vállalkozók számára a legnagyobb segítség a tehermentesítés, a legtöbben időt szeretnének, ha bármit kérhetnének maguknak. Hiszen a vállalkozás nem csak a tényleges munkából áll, hanem az ügyfélszerzésből, tárgyalásokból, háttérfeladatokból, kapcsolatépítésből, tanulásból, és nagyon fontos, hogy önmagadra, egészségedre, családodra, barátaidra is jusson idő, hiszen a legtöbb vállalkozó a szabadság miatt választotta ezt az életformát.

Ez is érdekelhet

AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ INGYENES, ISMERJÜK MEG EGYMÁST EGY VIDEOBESZÉLGETÉSEN KERESZTÜL

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.