Az idő a legjobb ajándék az elfoglalt vállalkozónak

Ha ismersz elfoglalt vállalkozót, valószínűleg tudod, hogy működik náluk az élet: mindig rohannak, tele a listájuk tennivalóval és mindig úgy tűnik, hogy ha bármikor is megállnának, összeomlana az egész világuk. Mit ajándékozhatsz nekik, akiknek valószínűleg mindenük megvan, amire szükségük lehet? Az egyetlen dolog, ami nekik tényleg hiányzik, az az idő.

Az idő a legnagyobb ajándék

Az idő sokszor a legértékesebb erőforrás. Az elfoglalt vállalkozóknak mindig hiányzik az idő, amit a családjukkal tölthetnek, hogy kikapcsolódjanak, hogy kreatívak legyenek, hogy a szakmai fejlődésükre koncentráljanak, vagy egyszerűen csak a pihenésre szakítsanak időt. És bár lehet, hogy néhány tárgyi ajándék örömet okozna nekik, de mi értelme van olyan dolgokat venni nekik, ami csak ideig-óráig okoz örömet? Ehelyett válassz olyan ajándékot, ami tényleg értéket ad nekik: az időt.

 

Ezért javaslom, hogy ismertesd meg egy online asszisztenssel. Sokan még mindig nem tudják, hogy létezik ez a szakma, ami a legtöbb egyéni vállalkozónak vagy kisvállalkozást vezetőnek megváltoztathatja a mindennapjait. Az online asszisztens olyan személy, aki segít az elfoglalt vállalkozónak a mindennapi teendőkben, amivel időt spórolhatnak. Az online asszisztens segít az ügyfélkezelésben, döntéselőkészítésben, adminisztratív feladatokban, pénzügyi feladatokban, dokumentumkezelésben, szervezésben, illetve a legtöbb asszisztensi feladatban. Képzeld csak el, hogy mennyi időt lehet megspórolni, ha ezeket valaki másra bízod!

Segíts elkerülni neki a kiégést

De vajon tényleg ennyire fontos a szabadidő egy elfoglalt vállalkozónak? Ha egyéni vállalkozóként vagy kisvállalkozás vezetőjeként mindent egyedül intézel, az hamar kiégéshez vezet. Ebben a cikkben összefoglalták, mivel tudod a kiégést megelőzni, és bizony ezek a tevékenységek nem végezhetők munkaidő alatt, értelemszerűen azt kell csökkenteni, hogy másra is jusson időd.

Továbbá a legtöbb vállalkozói csoportban, ha felmerül a kérdés, hogy ki mit szeretne ajándékba, a legtöbb válasz az, hogy „időt”. Szabadon beosztható, kötelezettségektől mentes időt. Amit bármire fordíthatunk, ami alatt nem kell a vállalkozásunkon agyalni, ami feltölt, pihentet, kikapcsol. Többen kifejezik ezek alatt hozzászólásban, hogy úgy érzik, sosem jut idejük a mindennapi élet élvezetére, a családra és barátokra, vagy akár a pihenésre sem.

Változást hoz a vállalkozó mindennapjaiba

Az online asszisztenssel való együttműködés segítségével az elfoglalt vállalkozók végre több időt szakíthatnak a számukra fontos dolgokra. Valóban lesz idejük, amit a családjukkal tölthetnek, hogy kikapcsolódjanak és hogy kreatívan kibontakozzanak, ami elősegíti a vállalkozásuk fejlődését is. Az online asszisztens nem csak a teendők listáját rövidíti le, hanem az egész életüket könnyebbé és élvezetesebbé teszi.

A legjobb ajándék vállalkozó ismerősödnek

Tehát, ha egy elfoglalt vállalkozónak szeretnél egy valóban értékes ajándékot adni, akkor gondolj az időre. Ismertesd össze egy online asszisztenssel, és segítsd, hogy megváltozzon az élete, az állandó rohanásból, feszültségből fellélegezhessen, és elegendő időt fordíthasson minden fontos dologra az életében. Hidd el, ez az ajándék az életükbe lendületet és szabadságot hoz.

Mert az idő az egyetlen dolog, amit valóban nem lehet megvásárolni, de ajándékba adhatunk.

Ez is érdekelhet

AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ INGYENES, ISMERJÜK MEG EGYMÁST EGY VIDEOBESZÉLGETÉSEN KERESZTÜL

Szólj hozzá!

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.